In acest weekend (24-26 iulie), Targul cu Bunatati este in Sinaia, la racoarea copacilor din parcul D. Ghica. Daca nu va place sunetul cailor putere dezlantuiti in etapa de la Sinaia a Campionatului National de Viteza in Coasta, sigur veti veni pentru Concertul de Promenada de sambata seara, din Parcul D. Ghica. Si, cel mai important, nu aveti cum sa nu treceti pe langa Targul cu Bunatati.
Sigur veti fi tentat sa degustati toate bunatatile din targ: branzeturi, multe dulciuri de casa – ingetata cu frisca naturala, saratele, islere, cornulete, turta dulce, ciocolata de casa, baclava si placinte cu dovleac, magiun si nuca-, zacusca de ghebe si vinete, dulceturi si serbeturi, siropuri, ceaiuri. Va si invitam sa si faceti acest lucru, pentru ca se spune ca intr-un targ, pana ajungi la capat, te saturi. Si dupa atatea bunatati, va veti putea racori cu suc de gheata cu sirop natural facut in casa, din capsuni, soc sau piersici sau cu cel proaspat stors din rodii si portocale.
Zona artsitilor si mesterilor este una speciala, in care veti gasi oameni care au migalit cu talent si pricepere pentru a crea minuatele bijuterii cu pietre semipretioase, din portelan modelat si pictat manual, din lut polimeric sau fetru. Creatiile vestimentare implasite manual si iile de Breaza va vor cuceri din primul moment in care le veti privi. Si tot in targ se spune ca trebuie sa stii sa scormonesti in creattile fiecarui artist pentru a descoperi capodopera creata special pentru tine. Si pentru ca si casa trebuie infrumusetata, veti descoperi multe decoratiuni lucrate manual, ceramica traditionala, piese de tapiserie lucrate la razboi, covoare traditionale tesute chiar in targ.
Si ca de fiecare data, copii sunt asteptati pana duminica la atelierele gratuite care se afla chiar la intrarea din parc.