Robin Williams a murit. Actorul de comedie american a fost găsit mort, luni dimineaţă, în reşedinţa sa din Tiburon, California, a anunţat soţia acestuia. Din primele cercetări, actorul în vârstă de 63 de ani s-ar fi sinucis.
Robin Williams a murit, informează presa internaţională. Luni dimineaţă, în jurul orei 11,55, o persoană anunţa la numărul de urgenţă că un bărbat a fost găsit inconştient şi fără suflare în reşedinţa sa din Tiburon, California, potrivit poliţiei. Decesul actorului Robin Williams a fost pronunţat la ora 12,02. Informaţiile preliminare indică faptul că Robin Williams a fost văzut ultima dată în viaţa duminică seara în jurul orei 10. Anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii prin asfixiere. Va fi, de asemenea, efectuat şi un test toxicologic.

Robin Williams este cunoscut pentru rolurile sale din „Good Will Hunting,” „Mrs. Doubtfire, „Good Morning Vietnam” şi „Hook.” Williams a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru rolul din „Hunting”.

Soţia lui Robin Williams, Susan Schneider, a declarat, citată de businessinsider.com: „În această dimineaţă, mi-am pierdut soţul şi cel mai bun prieten, în timp ce lumea a pierdut cel mai iubit actor şi cea mai frumoasă fiinţă. Sunt extrem de îndurerată. În numele familiei Robin, vă rugăm să ne respectaţi dreptul la intimitate în această perioadă grea pentru noi. Sperăm că accentul nu se va pune zilel aceastea pe moartea actorului, ci pe nenumăratele momente de bucurie şi de râs pe care le-a dăruit milioanelor de oameni”.