Petrolul va efectua în această iarnă două cantonamente în Antalya, ambele în stațiunea Lara, urmând să dispute 7 jocuri amicale în compania unor adversari puternici.

Primul stagiu de pregătire se va derula în perioada 15-30 ianuarie, după ce în prealabil lupii se vor reuni luni, 12 ianuarie, la stadionul ”Ilie Oană”, iar o zi mai târziu vor face vizita medicală la INMS București. În acest prim cantonament, galben-albaștrii se vor caza la hotelul Titanic Beach din Lara, un stabiliment de 5 stele.

Al doilea turneu de pregătire este programat în intervalul 2-13 februarie, haita urmând să-și mute cartierul general la hotelul Royal Holiday Palace, un complex de lux cotat, de asemenea, la 5 stele. În Antalya, Petrolul va susține 7 jocuri amicale împotriva unor grupări valoroase, unul dintre meciuri fiind chiar în compania chinezilor de la Guangzhou R&F, noua formație a fostului antrenor petrolist Cosmin Contra.

Programul jocurilor amicale din Antalya:

23 ianuarie: FC PETROLUL – NEFTCI BAKU (locul 3 – Azerbaidjan)

26 ianuarie: FC PETROLUL – GUANGZHOU R&F (locul 3 – China)

28 ianuarie: FC PETROLUL – PODBESKIDZIE BIELSKO-BIALA (locul 8 – Polonia)

4 februarie: FC PETROLUL – LOKOMOTIV SOFIA (locul 3 – Bulgaria)

7 februarie: FC PETROLUL – TEREK GROZNY (locul 9 – Rusia)

10 februarie: FC PETROLUL – LEVSKI SOFIA (locul 6 – Bulgaria)

12 februarie: FC PETROLUL – ȚSKA SOFIA (locul 1 – Bulgaria)

IMPORTANT: Prezentarea noului antrenor al Petrolului, Mircea Rednic, va avea loc luni, 12 ianuarie, ora 15.00, în sala de conferințe a stadionului ”Ilie Oană”, după care, de la ora 16.00 se va desfășura primul antrenament al echipei din acest an. Ședința de pregătire va fi deschisă presei și publicului, spectatorii urmând să aibă acces doar în Tribuna I a arenei. Vă așteptăm!

fcpetrolul.ro