Antrenorul Petrolului, Cosmin Contra, își dorește ca lupii să câștige neapărat partida de duminică în fața Oțelului Galați și să șteargă imaginea lăsată după jocul de la Brașov, dar mai ales pentru a le face o bucurie suporterilor.

Contra privește cu optimism întâlnirea cu Oțelul, deși o consideră o echipă periculoasă, schimbată mult în bine în pauza competițională. Tehnicianul galben-albaștrilor mizează pe orgoliul rănit al elevilor săi, despre care spune că sunt datori suporterilor după prestația din etapa trecută și se așteaptă ca Petrolul să redevină formația din tur, cu un fotbal spectaculos și eficient.

”Mă aștept la un meci greu, dar ne-am pregătit bine și mă bucur că fotbalul îți oferă șansa ca, de la o săptămâna la alta, să poți repara ceea ce nu ai făcut bine la jocul trecut. Sunt unele probleme medicale, unii jucători acuză anumite accidentări, dar sperăm ca până duminică să mai recuperăm din ei și să poată evolua. Va fi o partidă în care băieții trebuie să își ia revanșa în fața publicului nostru și, fiind primul meci pe terenul nostru în acest an, mă aștept să vină cât mai multă lume”, a precizat Contra, care pe lângă Laurențiu Marinescu, accidentat, nu va putea conta nici pe Jean Sony Alcenat, suspendat în urma avertismentului primit la Brașov.

Semnele de întrebare ale antrenorului sunt legate de Filipe Teixeira, Juan Albin și Vlad Morar, toți incerți, însă primii doi s-au pregătit normal la ultimele antrenamente și au șanse mari să fie incluși în lot.

Partida FC Petrolul Ploiești – Oțelul Galați este programată duminică, de la ora 19.30, întâlnirea fiind transmisă, în direct, de Dolce Sport.

fcpetrolul.ro