Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate tronsoane de drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza unor accidente rutiere şi nici probleme deosebite de fluenţă a traficului rutier, pe nicio arteră importantă din ţară.
Reamintim că traficul rutier pe DN10 Braşov – Buzău este întrerupt astăzi, 9 iunie 2013, până la ora 16.30, între kilometrii 119 şi 127, pe tronsonul Teliu – Întorsura Buzăului, ca urmare a desfăşurării unei etape a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă (Trofeul Teliu).
Circulaţia autovehiculelor se desfăşoară deviat, pe următoarea rută ocolitoare: DN1B Buzău – Ploieşti, DN1A Ploieşti – Vălenii de Munte – Cheia – Braşov.
Totodată, este posibil ca în orele următoare să se aglomereze traseele de întoarcere în Capitală, în special DN1 (Valea Prahovei), tronsonul Predeal – Comarnic.
De aceea, Poliţia Rutieră este pregătită ca la nevoie să devieze circulaţia pe DN1A Braşov – Cheia – Vălenii de Munte – Ploieşti.
Informăm, de asemenea, că nu sunt semnalate probleme în traficul feroviar şi nu există aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise.