Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (11.00) nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme majore privind fluenţa traficului pe arterele rutiere principale din ţară.
Însă, din cauza unor lucrări la pasajul de cale ferată, circulaţia rutieră este închisă pe DN66 (Rovinari – Tg. Jiu), în localitatea Româneşti, judeţul Gorj, la kilometrul 69+780 metri.
În judeţul Caraş-Severin, din cauza unei alunecări de teren, este închisă varianta de ocolire Domaşnea, iar traficul rutier se desfăşoară pe DN6, prin localitate, pe vechea rută.
De asemenea, în judeţul Hunedoara, pe DN76 Şoimuş – Brad, la Şoimuş, se execută lucrări de amenajare a unei intersecţii cu sens giratoriu cu Autostrada A1 Deva – Orăştie. Traficul rutier se desfăşoară pe o variantă provizorie.
Pentru prevenirea accidentelor grave, conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte regimul legal de viteză pe toate categoriile de drumuri publice şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.