Actionarul FC Dinamo Ionut Negoita a declarat, ieri, ca “o masina nu poate fi condusa de trei soferi in paralel”, lasand sa se inteleaga faptul ca ar dori sa devina principalul investitor la gruparea din Soseaua Stefan cel Mare.
“O masina nu poate fi condusa de trei soferi in paralel. Exista solutii, in principiu. Sunt doua variante la Dinamo – moare sau se relanseaza. Eu am incredere ca se va intampla ceva important la club in perioada imediat urmatoare. Trebuie injectie de capital. Si vorbesc de o suma importanta, nu de maruntis. Trebuie si o reforma la sange la nivelul clubului. Fara aceste doua lucruri, va fi foarte greu”, a spus la Sport.ro Ionut Negoita.
Referitor la riscul la care este expus clubul in ceea ce priveste primirea licentei pentru sezonul urmator, Negoita considera ca nu este cea mai grava problema a gruparii “alb-rosii”: “Nu e asta cel mai grav lucru care i se poate intampla. Nu e ceva nou, Dinamo sta foarte rau. Problema se pune in felul urmator – exista intelepciunea necesara sa se gaseasca o solutie. Eu o am”.
La inceputul lunii august omul de afaceri Ionut Negoita a preluat, pentru o suma de “cateva milioane” de euro, un pachet de 30 la suta din actiunile clubului Dinamo, ramase in proprietatea lui Nicolae Badea si Dragos Savulescu dupa retragerea lui Cristian Borcea din randul actionarilor. In momentul de fata, Nicolae Badea, Ionut Negoita si Dragos Savulescu detin cate 30 la suta din actiunile FC Dinamo 1948 SA, celelalte 10 procente aflandu-se in proprietatea societatii care a administrat in trecut clubul de
fotbal.