Consilierul campinean Traian Dragusin nu mai este in Partidul Conservator. El si-a dat demisia din partid si, pe cale de consecinta, a pierdut si functia de presedinte al organizatiei PC Campina. Motivele gestului sau, neasteptat pentru unii, perfect normal pentru altii, sunt – dupa cum ne-a marturisit chiar demisionarul – de natura politica. „Mi-am anuntat intentia de a candida pentru un nou mandat de presedinte al filialei campinene, dar seful organizatiei judetene, Florin Anghel, mi-a cerut sa nu o fac. Astfel, ii mai fac un serviciu lui Anghel, pe langa multe altele”, a spus Traian Dragusin. Acesta sustine ca nu a putut suporta rusinea si a decis sa nu mai ramana in Partidul Conservator. „Alaturi de mine, a demisionat tot biroul de conducere al organizatiei din Campina, cu exceptia consilierilor municipali Costel Stefanovici si Marian Constandache”.
Ceea ce Traian Dragusin a evitat sa spuna, este ca, de multe ori, colegii i-au reprosat ca in sedintele Consiliului Local voteaza alaturi de reprezentantii PSD, desi ar trebui sa sprijine proiectele initiate de Coalitia aflata la putere (PNL+PD+PC).
In ceea ce-l priveste pe liderul conservatorilor prahoveni, Florin Anghel, acesta nu a putut fi contactat in cursul zilei de ieri, deoarece se afla – in calitate de presedinte al CJ Prahova – intr-o deplasare prin judet.
Iulian MAXIM,
Adrian BRAD